COMPANIA

La Symtech Sun Energy, ne dedicăm energiei curate și durabile, oferind soluții personalizate și de înaltă calitate în ingineria, proiectarea și construcția sistemelor fotovoltaice. Activitatea noastră cuprinde atât sectorul rezidențial, cât și cel comercial, iar angajamentul nostru pentru calitate și inovație este demonstrat de realizările noastre în domeniu.

Produsele noastre sunt caracterizate de performanță și fiabilitate, fiind selectate cu rigurozitate din gamele premium și de cea mai înaltă calitate ale celor mai respectați producători de pe piață. Întotdeauna ne străduim să oferim cele mai bune soluții, personalizate în funcție de necesitățile specifice ale fiecărui client.

PROIECTE

Mândria noastră constă în proiectele pe care le-am implementat – fiecare dintre ele vorbește de la sine despre calitatea și profesionalismul muncii noastre. Echipa noastră de specialiști dedicați este mereu gata să depășească așteptările clienților și să creeze soluții fotovoltaice care aduc valoare pe termen lung.

PARTENERI

O bună parte din succesul nostru se datorează partenerilor noștri de încredere atât din țară, cât și din străinătate. Producătorul de soluții fotovoltaice premium AEG din Germania este partenerul nostru de bază, la fel și SolSol din Cehia.

În cadrul Symtech Sun Energy, credem cu tărie în puterea soarelui și în potențialul pe care îl are de a ne transforma modul în care ne alimentăm viețile și afacerile. Suntem mândri să fim la avangarda acestei revoluții energetice și vă invităm să vă alăturați în drumul nostru către un viitor mai curat și mai durabil.